Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Sundhed

Kognitiv terapi – Ekspert Joanna Izabelle

Kognitiv Terapi er en af de terapi arter der har rigtig meget videnskabelig evidens. Det virker og det er der en grund til. Uddannelsen er grundigt og lang og de Psykoterapeuter der udøver dette professionelt kan skabe rigtig gode resultater for deres klienter. Ekspert i Kognitiv Terapi Joanna Izabella siger blandt andet

Grunden til at netop denne metode tiltaler mig er, at vi som mennesker har brug for at få en forståelse af vores følelser og adfærdsmønstre, for at kunne skabe varige forandringer. Det er netop det som jeg oplever, at denne metode er særlig god til. Det er min erfaring, at når vi forstår sammenhænge og vores egen personlige psykologiske modeller, så er vi i stand til at skabe de forandringer der skal til, for at opnå en bedre livskvalitet og reducerer psykiske belastninger

Nogle af de mest behandlede områder med Kognitiv terapi er blandt andet

  • Angst
  • Stress
  • Depression
  • Lavt selvværd

Hele ideen eller fundamentet med denne form for terapi er at ændre de underlæggende tanker og følelser, som i sidste ende ændre din adfærd og dermed hjælper dig af med et problem du har.

Når man både er uddannet Coach, Psykoterapeut så har man nogle egenskaber til at hjælpe helt unik og det har Joanna Izabelle. Det benytter hun i sin praksis i Nordsjælland, hvor hun hjælper mange mennesker hvert eneste år.

Hvis du gerne vil vide mere om Joanna og hvem hun er så kan du læse meget mere om hende og Kognitiv Terapi på hendes hjemmeside. HVis du gerne vil have hjælp til et specifikt problem, så se de mange muligheder. Det er den absolut bedste terapi form, du kan få.

Er du til Hypnose, ja så er hun også uddannet i det og kan hjælpe dig af med flyskræk, rygning og meget mere

One thought on “Kognitiv terapi – Ekspert Joanna Izabelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *