Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Velvære

SMOK– et populært alternativ til de almindelige cigaretter

Dampere, e-cigaretter eller el-cigaretter? Du har formentlig allerede stiftet bekendtskab med ordene før, men har du overvejet, om det er noget for dig? Måske har du, som så mange andre, også overvejet at kvitte cigaretterne eller skære ned på tobakken? En mulighed kan være at prøve et alternativ som e-cigaretter, der giver dig lidt hen ad samme rygeoplevelse blot med damp i stedet for røg. Er du allerede erfaren damper, så kender du med garanti til produkterne fra SMOK. Hvis ikke så læs med her og bliv klogere på, hvad det ankerkendte brand kan tilbyde.

Gode produkter i høj kvalitet

SMOK er em anerkendt producent, som i mange år har produceret blandt andet coils, mods og clearomizers af en meget høj kvalitet. Det betyder også, at det anerkendte brand er blevet et populært et af slagsen, som mange dampere godt kan lide at bruge. SMOK har i alt over 80 millioner brugere i hele verden og det i sig selv gør, at produkterne er blevet til et udvalg, som både nybegyndere og erfarne dampere benytter – her med andre ord noget for enhver smag. Coils, mods og clearomizers er alle dele, som vægtes højt for dampere. Coilen er den del i e-cigaretten, som også kaldes for en atomizer, og er en forstøver og en brænder som får cigaretten til at tænde og væsken til at fordampe, når du trækker luft ind. Mods er cigarettens batteri, og her sørger SMOK også for at være fremme i skoene med lækre produkter af høj kvalitet. Den sidste del, men meget vigtige del i e-cigaretten, er clearomizers, som er selve tanken.  Det er her du fylder din e-væske på.

Vælg en el-cigaret, der passer til dig 

El-cigaretten eller damperen fås i mange forskellige flotte farver, med mere neutrale farver og med forskellige batteristørrelser. El cigaretter er skabt til at give dig en god rygeoplevelse, men modsat almindelige cigaretter indeholder disse ikke de mange kemiske stoffer, som både kan være giftige og kræftfremkaldende.

One thought on “SMOK– et populært alternativ til de almindelige cigaretter

  • Wow, incredible blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you made blogging look easy. The total look of your web site is fantastic, as smartly as the content material!
    You can see similar here sklep internetowy

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *