Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Velvære

Køb ting der gør dig lykkelig

Nogle mennesker påstår at man ikke kan købe lykke. Til det vil andre nok sige, at man godt kan købe ting, der gør en lykkelig som minimum i en rum tid. En ting er helt sikkert, det er kun dig selv, der ved, hvad det er, der gør dig lykkelig.

Og derfor er det op til dig selv at bedømme om det er værd at bruge penge på det der gør dig lykkelig.

Er der materielle ting som du føler vil give dig mere lykke, så køb dem. Ville en rejse, enten alene eller med venner eller familie være noget der gjorde dig glad og lykkelig, så er det der du bør bruge dine penge.

Ønsk dig ting til jul som vil give dig stor glæde

Uanset hvad du interesserer dig for, eller hvad der går dig glad og lykkelig, så er dette tiden på året hvor man kan ønske sig stort set lige det man vil.

Er du f.eks. rigtig glad for at drikke kaffe og godt kan lide at have rigtige kaffekrus? Og kan du godt lide at skumme din mælk, så du kan lave din egen cafe latte? Så kan det være, at du skal ønske dig en Stelton stempelkande i julegave.

Med en stempelkande kan du få helt friskbrygget kaffe fyldt med smag, aroma og fylde, fordi den vil være helt friskt stemplet lige inden du hælder den op.

Måske er det ikke fordi du kommer til at leve et lykkeligere liv fordi du får en stempelkande i julegave, men det hele tæller og alle mennesker bliver glade ved at få en gave som man rigtig godt kan lide.

Er du mere til oplevelser så er der også muligheder for dig

Er du en person der er mere til at få oplevelser i gave, og til at tage ud for at rejse, så er der heldigvis også muligheder for det. Du kan ønske dig oplevelses pakker i julegave, eller du kan ønske dig et tilskud til en rejse.

Så hvis du er en af dem, der ønsker dig væk fra kolde Danmark når julen og nytåret er veloverstået, så er der masser af billige rejser at få i kølvandet på højtiden.

Så kan du komme lidt væk fra hele situationen herhjemme, og tanke op på glæde, lykke og energi. F.eks. kan du tage til Thailand, Singapore, Egypten eller Bali og komme langt væk fra Danmark, og få en masse sol i stedet for det dårlige vejr som Danmark normalt præsterer om vinteren.

Lige meget hvad der gør dig glad og lykkelig, så er det vigtigt, at du giver dig selv en ”gave” en gang imellem så du kan få lov til at føle den glæde og den lykke. Der skal nemlig være plads til at du forkæler dig selv. Så køb de ting der gør dig glad og gør de ting der gør dig lykkelig. Så bliver livet både sjovere og bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *