Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Sundhed

Bliv sundhedsguru på nettet

Et liv uden internet, ja, en enkelt dag uden internet er for de fleste i Danmark svært at forholde sig til. Vi er efterhånden konstant online. Ikke mindst siden smartphonen dukkede op og blev allemandseje, har vi været online næsten 24/7. Lige så snart der er et break i løbet af dagen, skal man da lige tjekke, om der er kommet noget nyt. Og det er der som regel, for der så meget at følge. Særligt de seneste år, hvor influenter, dvs. almindelige mennesker med noget på hjerte, for større og større følgerskarer.

Gå ikke glip af posts fra dine favorit-influenter

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på dine yndlings-influenter, kan du med billigt mobilt bredbånd holde forbindelsen. Nettet bugner af interessante sundhedsguruer, der øser af gode råd til en sund livsstil. Om du er til stille og rolig jogging eller ekstremløb, stavgang eller triatlon, yoga eller judo, så du kan følge med i de mest inspirerende blogs.

En video om dagen holder lægen væk

Det er klart, at det ikke kun er det skrevne medie, som beskæftiger sig med sundhed og velvære. På YouTube findes der også et væld af sundhedstips fra alt fra glade amatører til medievante og udadvendte professionelle atleter. Uanset hvad du er til eller finder troværdigt, så er der noget indhold til dig.

Kost, rygning, alkohol og motion

Fire basale faktorer spiller ind, når det kommer til almindelig sundhed. Man kalder dem også KRAM-faktorerne. Kost: Spis varieret og sundt. Undgå for meget fastfood. Rygning: Bare lad være. Hvis der stadig er nogle, som ikke har hørt, at det er usundt, så er det på tide at koble sig på nettet. Alkohol: Hvis du vil drikke dig fuld, gør det i moderate mængder og ikke alt for ofte. Motion: Dyrk moderat motion ca. 30 minutter om dagen. Mere skal der faktisk ikke til, hvis du vil holde dig nogenlunde sund.

Giv dine egne gode råd videre

Mener du, at du fx har flere gode råd end ovenstående, og har du noget på hjerte, der kunne inspirere andre? Så burde du ikke tøve med at oprette din egen blog. Det er lettere, end du tror. Ellers ville der vel ikke være så mange derude, hvis det krævede en ph.d. i raketvidenskab. WordPress er en måde at få sit budskab ud på. Med de mange forskellige WordPress skabeloner, som ligger tilgængelige derude, er det lige til at gå til. WordPress er faktisk den mest udbredte hjemmeside i verden. Sikkert fordi den er rimelige let at brug, når man vil have sit budskab ud på en flot og effektiv måde.

Ingen grund til at vente – bliv den næste influent

Sundhed er et emne, de fleste går bare en lille smule op i. Hvis du tilmed har indsigt i en bestemt gren inden for sundhedsbølgen, er det absolut ingen grund til at holde det for dig selv. Måske kan det, du præsenterer, ligefrem få en masse følgere. Og så har du måske fundet en levevej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *