Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Sundhed

Du behøver ikke at spise usundt som studerende

Der er mange studerende, der har det med at spise usundt, mens de går i skole. Og det er en skam, da det ofte bare kan blive til dårlige vaner, der følger med resten af livet.

 

Derfor er det en god idé at gøre en aktiv indsats for at spise sundere, også mens du studerer, så du allerede der kan vænne dig til at spise sundt og varieret kost.

 

Så får du også nemmere ved at finde ud af, hvad er et typetal, eller at analysere et digt, når du sidder på skolebænken.

Du kan nemt lære at lave lækker mad selv

Er du ikke god til at få spist sund mad, fordi du ikke selv kan finde ud af at lave det, er det bare med at komme i gang. Det er faktisk ikke så svært at lave mad, som du måske går og tror.

 

Du kan sagtens og nemt lære at lave lækker og sund mad selv. Der er mange gode kogebøger, som du kan kigge nærmere i, eller du kan gå i gang med at finde inspiration og guides på nettet til, hvordan du lærer at mestre et køkken.

Spis grøntsager og hold dig i god form

Hvis du vælger at spise sundt og at spise mange grøntsager, har du også mulighed for at holde dig i god form. På den måde er der også plads til at skeje lidt ud i weekenderne, hvis det er det, du har lyst til.

 

Ved at spise en masse grøntsager, ender du heller ikke med at få lidt ekstra kilo på kroppen, du skal kæmpe med at få af igen. Der er mange gode fordele ved at spise sundt, og du kan jo lige så godt komme godt fra start, når du flytter hjemmefra.

Det er ikke dyrere at spise sundt

Og så er det også en myte, at det er dyrere at spise sundt. Det er klart, at der er nogle grøntsager og ingredienser, der er relativt dyre, men du kan altså lave en masse lækre retter for næsten ingen penge.

 

Så selvom du måske kun er på SU, betyder det ikke, at du er nødt til kun at leve af spaghetti og kødsovs. Du kan sagtens finde på en masse gode og lækre sunde retter, som du kan kaste dig ud i at lave, og som ikke er så svære at lave heller.

One thought on “Du behøver ikke at spise usundt som studerende

  • Ernestine

    Wow, fantastic weblog structure! How long have you ever been running
    a blog for? you made blogging look easy. The overall glance
    of your website is excellent, let alone the content! You can see similar here dobry sklep

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *