Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Ikke-kategoriseret

Kvalitetsbilleder til enhver situation

Billeder har den fantastiske egenskab at de formår at kommunikere et budskab, eller en stemning langt hurtigere end det skrevne ord kan. Der er en høj grad af sandhed i den gamle talemåde om at et billede siger mere end 1000 ord.

Årsagen til dette er at hjernen bearbejder billeder og visuelle indtryk meget hurtigere end den gør med tekst, hvor hjernen skal se på ét ord ad gangen og sætte sammen til en kontekst for at det skal give mening til sidst. Og det er indlysende at dette tager noget længere tid end blot at se på et billede én gang, hvorefter man øjeblikkeligt forstår, hvad billedets budskab er.

Billeder er gode at bruge i mange situationer især hvis man har en blog, eller en hjemmeside. Der vil man før eller siden få brug for et godt billede, der kan bruges til at understøtte det, man skriver, eller til at kommunikere fx en virksomheds budskab, brand eller lignende.

Her er ”stockfotos” særdeles praktiske at gøre brug af. Definitionen på et “stockfoto” er et billede, man kan købe på en platform, der er er specialiseret i at have fotos i alverdens forskellige kategorier og emner.

 

Stockfotos gør at du undgår en bøde

Når man står og har brug for et billede til fx et blogindlæg, man lige har skrevet, eller til at understøtte et budskab på en firmahjemmeside, eller til at vise et produkt, eller hvad situationen nu kunne være, er der mange, der går på Google og finder et passende billede der.

Dette er dog ikke altid det smarteste at gøre, selvom det er meget hurtigt og meget nemt. Grunden til at det ikke er så smart, er at de billeder, man finder på Google i mange tilfælde, er beskyttet af ophavsrettigheder, og dermed skal man have tilladelse til at bruge dem online af billedets ejer. Har man ikke sådan en tilladelse, risikerer man faktisk at få en bøde, hvis ophavsmanden opdager at man har brugt hans billede uden samtykke. Og den slags bøder er typisk på flere tusind kroner pr. billede.  

Hvis man gerne vil undgå at få den slags bøder, anbefales det at man bruger en stockfoto tjeneste, såsom pepbercorn.dk. Bruger man billeder fra en stockfoto tjenester, kan man nemlig være sikker på at man har de fornødne rettigheder på plads til at bruge, de billeder man udvælger sig på tjenesten helt som man vil.

 

Fordele ved stocfototjenesten pepbercorn.dk:

  • Inddelt i forskellige kategorier, så man hurtigt kan finde, det man leder efter
  • Kan bruges af både private og virksomheder
  • Alle fotos er taget af professionelle fotografer
  • Stykvis betaling, så man kun betaler for det antal, man skal bruge
  • Kun billeder i høj kvalitet

One thought on “Kvalitetsbilleder til enhver situation

  • Wow, incredible blog format! How lengthy have you ever been blogging for?
    you make blogging look easy. The total look of your web site is magnificent, as well as
    the content! You can see similar here sklep

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *