Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Ikke-kategoriseret

Ny slipsenål

Ny slipsenål

Er du af sted til konfirmation og ønsker at se skarp ud? Så kan svaret for en være et slips. vi forhandler et kæmpe udvalg af adskillge forskellige typer af slips hos BalderClothes finder du brede slips, som en spasmager vil ønske eller tyndeslips til en som ønsker at se elegant ud hvis du skal ind til jobsamtale. Her kan man endvidere afslutte dit look med en slipsenål, som smart og elegant organisere ens slips og gør at din styling er perfekt.  

Skal man til jule tam tam med familien? 

En af de typiske ting man anvender slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til julefrokoster, der har vi den ideelle mulighed til dig som ønsker med et alternativt juleslips. Her har vi et væld af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med coole mønster.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om du er underviser, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens yndlings valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en der virkelig ønsker at gøre noget mere ud af ens outfit. Her kan det være smart at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så når du ejer et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så ens look er velovervejet og at ens viden på mode skinner igennem og vilgive et godt indtryk overfor dine venner 

Mangler du hjælp 

Hos os finder du et gigantisk udvalg af slips i tonsvis typer. Her kan vi guide dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad som vil passe godt sammen. Vi har igennem en længere periode dyrket slips og ved derfor hvad, som er klogt at vide og hvad man bør tænke over, når du skal vælge et slips.  

Det kvalitetsbevidste valg 

Vi går op i kvalitet og du vil se at de fleste af BalderClothes slips er lavet af silke, så det er let for en at binde. Her opdager du på samme tid at vores slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så du er 100 % at slipset ej kommer til at være irriterende for en eller være for meget. Med en slipsenål får man en elegant accessorie, der er let for dig at benytte. BalderClothes udvalg heraf er i guld og sølv, så den 100 % er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har påført sit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan hjælpe en, hvis de første par genstande er kommet indenbords. Slipsenålen assistere dig nemlig ligeledes med at organisere slipset, så den ikke skrider ud til den ene side og dermed gør dit slips skævt. 

Et utal af farver 

Er du den farverige person, som holder af farver i din påklædning og har søgt efter en shop, hvor du kan få slips i utallige forskellige farver? Så skal du ikke kigge længere, vi har slips i flere farver og mønstre. Både med striper og med helt nomalt slips med en farve som er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis du har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

One thought on “Ny slipsenål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *