Velvære

Derfor skal du give påskegaver i år

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vi er generelt heldige i Danmark. Mange arbejdspladser ved nemlig udmærket godt, hvor meget medarbejderne er værd – og de er gode til at tilgodese medarbejderne og huske de bløde værdier. Det er lige netop disse bløde værdier, der gør, at det er blevet mere og mere normalt, at virksomheden giver de ansatte gaver ved større højtider. Der er bl.a. tale om firmajulegaver og påskegaver, og mange medarbejdere får også gaver til deres fødselsdag og til deres jubilæum.

Men er disse gaver egentlig ikke bare en udgift? Teknisk set, jo, men det er en udgift, som er alle pengene værd.

Gaven skaber loyalitet

Anerkendelse er et meget vigtigt element for mange medarbejdere. De vil nemlig gerne bekræftes i deres arbejde af deres chefer – og mange medarbejdere vælger faktisk decideret at skifte arbejde, hvis de ikke føler sig værdsat på deres arbejdsplads. Det er derfor meget vigtigt at give medarbejderne et skulderklap i ny og næ. Det kan gøres på mange måder. Én måde er ved at prioritere en feedback-kultur i virksomheden, hvor medarbejderne får at vide, når de har gjort et godt stykke arbejde eller udtænkt en ny energi. Det er en vigtig anerkendelse i det dagligdagen.

Nogle gange kan det dog også være en god idé at gøre anerkendelsen fysisk, ikke kun når der er tale om et jubilæum eller en fødselsdag. Firmajulegaver og påskegaver kan også være med til helt konkret og fysisk at vise medarbejderne, at virksomheden sætter pris på ham eller hende. Det opbygger et godt bånd mellem virksomheden og medarbejderne, og det skaber i sidste ende loyalitet.

Sådan finder du den perfekte påskegave

Alle fordelene, som du kan forvente, når du giver påskegaver, kommer selvfølgelig kun, hvis der er tale om en god påskegave. Derfor anbefaler vi, at du lader den ansatte vælger sin egen påskegave – ligesom vælg selv-julegaver også er den populære løsning til jul. Y-Design tilbyder f.eks. et stort udvalg af chokolade, lakrids og mange andre lækkerier, som medarbejderne kan vælge imellem. Påskegaverne bliver så pakket ind og sendt til virksomheden, så du som chef kan dele dem ud op til påskeferien. Det er en god måde at vise din anerkendelse på – og det er uden tvivl noget, der vil blive husket i virksomheden.

Write A Comment