Ikke-kategoriseret

Derfor skal du rejse med bus ud i Europa!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det er ikke altid, at bussen er øverst på listen over prioriteringer, når man skal have planlagt sin ferie. Men ikke desto mindre, er bussen en fremragende måde at rejse på, da den giver value for money, stor komfort og er det grønnere valg i en klimakritisk tid!

Læs med her, hvor du får 3 gode grunde til at arrangere din næste tur ud i Europa igennem et busselskab.

Det er billigere!

Bussen er ofte overset, da det ikke er det første rejseforslag, der dukker op i populære søgemaskiner som Google eller ses på Facebook som et sponsoreret stykke indhold, altså reklame.

Men der er overraskende mange gode busselskaber i Danmark, som tilbyder gode rejsepakker ud i Europa. Pakkerne betyder, at du kan komme billigt frem sammenlignet med flyet. Særligt hvis du også skulle bruge penge på f.eks. tog for at komme i lufthavnen. I det tilfælde kan det give bedre mening at finde et lokalt busfirma.

Der er bedre komfort og hygge!

En af bussens helt store forcer er, at det er en super komfortabel måde at rejse på! Et fly er ofte noget nær en ren følelse af at sidde indeklemt! Desuden er oplevelsen inden man boarder flyet ofte fuld af stress og jag. Man skal møde i lufthavnen i god tid og igennem alverdens check.

På bussen smider du blot din bagage ind, melder din ankomst og finder din plads. Du har bedre benplads og mere frihed til at bevæge dig. Du får typisk også gratis kaffe, fri WiFi og andet, når du vælger løsningen på hjul.

Desuden kan du nyde det billedskønne landskab, som passerer uden for dit vindue, når du kører igennem Europa. Det i sig selv kan være en fin oplevelse!

Det er mere klimavenligt!

Ja, klimaet fylder meget i nutidens debat. Og en af de ting, der har været nævnt som en stor CO-2-udleder, er flyvemaskinen. Derfor kan du vælge at tage bussen, hvor du og dine medrejsende vil efterlade et mindre aftryk på planeten.

Write A Comment