Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Ikke-kategoriseret

Imponer venner og familie med nye friske faver i hjemmet

Imponer venner og familie med nye vægge

Ja det ville være imponerende, hvis man lige kunne trylle nye vægge frem, eller ud af det blå havde råd til at købe et nyt hus, men det er ikke det der er denne artikels emne. I stedet er det malingen på væggene, der kan friskes op, til glæde for dig og alle andre, der får lov at komme på besøg. I vores hjem er der mange ting vi er rigtig gode til at huske, fra rengøring og oprydning til sågar at købe nye køkkener og badeværelser. Sidstnævnte er dyre forbedringer af hjemmet, men mange prioriterer det. Noget vi dog glemmer er dog de ydmyge vægge, der stille og uden at gøre stort nummer ud af sig, danner rammen for vores liv hver eneste dag.

Glem ej væggene

Disse vægge, der oftest er hvide, går i glemmebogen lige med undtagen af den sjældne dag hvor der skal hænges et billede op, eller man har set et stort spindelvæv i et hjørne. Når vi laver den ugentlige rengøring, så er det højst lidt støvsugning på paneler, som fører os i retningen af væggene. Ellers så lever de deres liv næsten helt uforstyrret. Vi tror nok, at de kan klare sig selv, at vi ikke har noget vi kan gøre for dem. Men det er ikke sandt, vi kan nemlig male dem, og det er der gode grunde til at gøre. Væggene holder nemlig ikke deres pæne hvide farve uden at ændre sig hen over tid. Stille og roligt så falmer farven, og bliver mere grå eller gullig. Det er helt normalt, og det gælder især i køkkenet og de rum, der er tæt på køkkenet. Måske har vi lagt mærke til det, men vi skyder tanken væk, da vi ikke kan gøre noget ved det. Løsningen er dog så enkelt, at få malet.

En fagperson til hjælp

Når vi skal male hjemmet, så er det om at kontakte en lokal maler. Tiden er ikke længere til selv at prøve kræfter med noget så vigtigt, og som man kun gør en sjælden gang i mellem. Tiden er i stedet til at gøre tingene ordentligt, og det starter med en god samtale med maleren. Måske har du overvejet en farve i et af rummene, det kan du passende tale men maleren om, da de har stor ekspertise. Det kan også være, at du bare vil have maksimal mængde lys, fordi du rammes af vinterdepressioner. Her kan maleren igen rådgive. Når du så har fået gjort plads, og maleren har været forbi og gjort sit arbejde, så kan du sætte indboet flot tilbage. Det bliver næsten altid bedre end før, for ikke at nævne de smukke vægge. Så kan du invitere venner og familie og det vil blive en ren fornøjelse for alle, et splinternyt hjem. Det er markant rarere at invitere hjem til middag og lignende, når man har et smukt hjem der signalerer overskud og rene linjer. Det er alle pengene værd, selvom det ikke er så dyrt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *