Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Ikke-kategoriseret

Lejrturen og min ødelagte telefon

Jeg og min ven, vi sov sammen da vi var på lejrtur for nogle år siden. Det der sker den her aften er, at vi vælger at finde den nærmeste Netto og prøve at komme derhen. Vi tænkte ikke at der var nogen Netto der var åbne på denne tid, da det var aften, men det viste sig at nogle få kilometer væk lå der en Netto der havde åbent præcis en time endnu. Det var dog nogle kilometer og vi forudså ikke at det nok ikke var noget vi kunne nå og at det ville være lidt farligt at gøre når vi ikke kender området og måske mister vores batteri på vores telefoner og dermed ikke kan finde vejen frem eller tilbage. Men vi tog stadig chancen da vi ikke tænkte over det dengang, det ender med at vi løber i rimelig lang tid og det var en hård og lang tur men vi nåede frem. Havde jeg vidst hvor hårdt det ville være at nå frem, havde jeg nok ikke gjort det dengang heller. Det var en meget hård løbetur og vi begge var rimelig trætte og da der også var mørkt blev vi nødt til at have lyset på vores telefoner tændt, hvilket bare dræbte batteriet endnu mere. Det der dog sker på vejen tilbage er at jeg holder en masse ting i hænderne, da det ikke kun er mig og ham der skulle have noget i Netto, men vi valgte ligesom at være heltene der også hentede tingene med som de andre ville have. Men da jeg holder for meget taber jeg min telefon og den går i stykker. Nu har vi kun en telefon tilbage, som vi var bange for ville gå ud. Men vi når heldigvis frem. Da vi kommer tilbage fra den her lejrtur så falder jeg over en butik som reparerer min telefon med rigtig god service og et smil på læben fixphone.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *