Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Velvære

Mobil massage

Står du og skal til at bestille en massage, men er i tvivl, om du skal vælge en mobil massør eller en massageklinik? Så frygt ej mere for i denne artikel bliver du præsenteret for de forskelle der er på de to typer måder at få massage på. For som du nok kan forestille dig, er der en lang række forskelle, og de kommer her:

For det første kommer massøren til dig, hvis du vælger en mobil massage. Det betyder naturligvis, at du ikke behøver at transportere dig over til en klinik eller f.eks. din lokale massør. Det kan være rigtig praktisk, hvis du ikke har særlig meget tid i hverdagen, eller hvis du ikke bor i nærheden af en massageklinik.

For det andet er mobil massage normalt lidt billigere end massage på en klinik. Det skyldes, at de faste omkostninger er lavere for den mobile massør – de skal ikke betale husleje for et lokale eller for udstyr.

Mobil massage skræddersys specifikt til dig og dine behov. Massøren vil tage hensyn til eventuelle skader eller lidelser, du har, og vil fokuseres deres massage på disse områder, hvilket gør det til en meget mere personlig oplevelse, end du ville få på en klinik.

Sidst men ikke mindst er mobil massage langt mere personligt end en massage hos en massageklinik. DU kan selv vælge en mobil massør blandt mængden, mens du hos en klinik typisk får den massør, der er til rådighed på den dag, du får massage.

Så der har du det. De vigtigste forskelle mellem mobil massage og klinik massage. Forhåbentlig kan du bruge vores råd til at finde frem til, om det er mobil massage eller massage hos en klinik der er det rette valg for dig. Ellers ønsker vi dig held og lykke med søgningen efter en massør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *