Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Økonomi

Så nemt finder du økonomiske gaver til din partner!

December er måneden for hygger og gaver. Men hvad skal man give sin partner ?

Hvis du står lidt frustreret og har svært ved at finde på gave ideer, så kan det her måske hjælpe lidt på vej. Uanset hvor godt du kender din partner så kan det stadig være svært at finde på nye gaver år efter år. Der kommer selvfølgelig altid nye ønsker med tiden. Det er dog stadig ikke altid lige nemt. 

Der er faldgruber når det kommer til gaver. Som mand er det nok ikke det smarteste at købe frækt lingeri 2 numre for store. Som kvinde er det nok ikke den bedste ide at købe en boremaskine hvis han ikke aner noget om at bruge den. Så det gælder om at finde noget der falder i god jord. 

Hvad kan man give manden ?

Mænd er lidt besynderlige når det kommer til gaver, eller mange er i hvert fald. Hvis de endelig har ønsker er det altid sådan nogle store nogle. Det kan være en ny pc, ny laptop, ny fladskærm, nye alufælge eller måske endda en båd. Mænds ønsker er ikke i småtingsafdelingen, det er den der med størrelse og mænd. Så derfor kan det være en dyr omgang, hvis ikke du er lidt kreativ. Har han en hobby eller dyrker en sport / træner, så er udstyr eller tilbehør altid spot on. Uanset hvor mange håndvægte han har, så er et par mere ikke af vejen. Dertil kommer også at mænd elsker små gadgets, dem glemmer de lidt på ønskesedlen. Det er dog et godt sted at finde gave. 

Hvad kan man give kvinden ?

Når det kommer til kvinder er ønskelisten normalt altid noget længere end hos mænd. De har næsten altid en masse små nips ting de ønsker sig. Det kan være indretning til hus / lejlighed, det kan være stel, sko, tasker, parfume, tøj osv. De er også normalt lidt bedre til at ytre hvad de nøjagtig ønsker sig. Gør hun dog ikke dette, så er hendes ynglingsparfume altid en vinder. Kig på badeværelset og se hvad der er hyppigt brugt og ved at være tom. Noget kvinder også elsker er at få gavekort til selvforkælelse. Det kan være hudpleje eller spa ophold. 

Gave til jer 

Julen er måneden hvor man skal fejre kærlighed. Det er der i hvert fald mange der mener. Så det er her også en god ide at gøre lidt ekstra ud af kærligheden i forholdet. En af de ting der er blevet populær de sidste år er den erotiske julekalender. Den byder på 24 små overraskelser i form af sexlegetøj, lingeri og tilbehør. Hver dag er der en ny god grund til at gøre lidt ekstra ud af jeres forhold. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *