Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Ikke-kategoriseret

Sådan får du dine venner til elske dine drinks

Du og dine venner har besluttet at holde en hyggelig drinksaften, hvor I smager forskellige typer og mærker af spiritus. I alle sætter pris på en god hjemmelavet drink og vil gerne imponere de andre med jeres formåen ud i drinkslavning.

Du har fået til opgave at sørge for at I får nogle lækre drinks, med rom – og så er det op til dig, hvilken drink, det skal være.

Du tager derfor ned i din lokale vinhandler og får en god snak med ekspedienten om forskellige slags rom, og du får op til flere smagsprøver, og til sidst bestemmer du dig for en rom til ca. 500 kroner, som smager fortræffeligt, og som du tror dine venner vil synes om.

Du ser frem til jeres drinksaften med og glæder dig til at imponere dine vennerne med rom, du har købt, og kommer i tanke om at du mangler noget til at blande rommen op med – det skulle jo være en drink med rom, og ikke bare ren rom, at du skulle stå for.

Derfor smutter du i supermarkedet for at købe ginger ale, så du kan lave drinken ”Dark & Stormy”,og du er lige ved at vælge discountudgaven til 5 kr. pr. flaske, men ender med at beslutte dig for at købe nogle gode flasker ginger ale fra Fever-Tree.

Da jeres drinksaften er godt i gang og dine venner smager din “Dark & Stormy” drink, som er sammensat af den gode rom og den lækre kvalitets ginger ale, får du det ene kompliment efter det andet på, hvor velsmagende dine drinks er.  Og du er glad, for at du valgte kvalitet både med hensyn til rommen, men også til mixeren.

 

Ginger Ale fra Fever-Tree

Vælger man Fever-Trees Premium Ginger Ale er man sikker på at have en lækker, velsmagende og forfriskende mixer, som passer perfekt til rom og virkelig formår at fuldende drinken.

Der er brugt hele tre forskellige typer ingefær til at skabe den helt rigtige velsmag i deres ginger ale. Dette er typisk for Fever-Tree, der altid går et skridt længere for at øge kvaliteten i deres mixere.

Ingefæren i Fever-Trees Ginger Ale kommer fra hver sin del af verden

  • Elfenbenskysten – frisk grøn ingefær, som dyrkes specielt for Fever-Tree
  • Nigeria – ingefær der tilføjer dybde og aroma
  • Indien – Cochin ingefær med chokoladeagtige noter

 

Fever-Trees baggrund

I 2004 oprettede kammeraterne Charles Rolls og Tim Warrillow Fever-Tree med dét for øje en skønne dag at kunne levere mixere i bedste kvalitet til folk, der gerne ville have noget at blande op med deres fine spiritus. Deres første mixer på markedet var: ”Premium Indian Tonic Water”, som stadig er én af deres mest populære mixere. Siden da er der kommet mange flere til Fever-Trees udvalg, hvor vægten altid og stadig er på kvaliteten og anvendelsen af 100% luksus råvarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *