Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Sundhed

Sådan giver du dit look et ekstra nyk opad

Der er mange mennesker, der går utrolig højt op i deres stil. Og det giver også god mening. Vores tøj og smykker repræsenterer de bedste måder, vi kan udtrykke os på. Det er nemlig med til at give os et individuelt look, så vi kan fremstå, som vi er.

Alle valg man træffer, når det kommer til mode, har derfor betydning for vores fremtræden. Her kommer en række simple ’hacks’ til at klæde sig bedre.

Brug dine accessories rigtigt

Accessories er det perfekte våben til at se bedre ud! Smykker kan nemlig udtrykke noget helt særligt uden at din stil bliver forvandlet. Derfor kan det f.eks. være smart for forsikringssælgeren eller bankmanden at udtrykke sig med herresmykker, hvis han ikke kan bryde de konservative rammer med skjorte og slips. Men forestil dig engang, at samme person pludselig også bærer et armbånd til mænd, så er hans udtryk pludselig ikke så stift, men udtrykker personlighed!

Smykker er et genialt våben til dig, som vil udtrykke en attitude eller noget andet. Smykker fås i både rå og mere elegante design, som dermed kan sige noget om dig som person.  

Brug farver som salt

Tænk på farver som salt. Man tilføjer lidt ad gangen, så man ikke risikere at ødelægge maden, her forstået som dit outfit. Din hovedret bør bestå af mere neutrale farver og toner i det sort, hvide, beige, blå og grå univers, som du så kan ”krydre” med sæsonens farver. Er du ikke meget for at bruge farver i det hele taget, så øv dig ved at starte med f.eks. farverige bælter eller sko. På den måde kan du vænne dig til det. Et par marineblå bukser og en hvid skjorte kan sagtens tåle et orange bælte. Vær ikke bange for at prøve dig frem.

Se mere muskuløs ud

Når du vælger tøj, er formen vigtig. Og her kan du fremstå mere muskuløs, hvis du træffer de rette valg. Du kan også gøre en tyndere statur mere bredskuldret ved f.eks. at arbejde i lag, hvor du bruger farver i kontrast. Er du naturlig bygget som en atlet, så husk at du ikke skal tænke i disse tips, da det kan blive for meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *