Velvære

Stor udviklingen inden for den realistiske branche

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De første sexdukker, der kom på markedet, var mildest talt ikke særlige frække. De havde ofte kun to funktioner, nemlig et hul i munden og et hul i skeden som mænd kunne bruge til deres onani. Dog var kvaliteten heller ikke noget at skrive hjem om, da oppusteligt plastik dengang ikke var meget værd og derfor ikke kunne bruges mere end nogle få gange, hvis det gik vildt for sig.

I dag er markedet for sexdukker udvidet og blevet meget mere indbydende for både mænd og kvinder, end det var i Lolitadukkens tid. Nu kan man få mange forskellige typer dukker, hvoraf størstedelen ikke afspejler en hel krop, men kun underlivet eller torsoen. Dog er kvaliteten forbedret en hel del således, at det nu føles som en rigtig kvinde, eller mand, man har samleje med, hvis man formår at placere dynen korrekt, så man visuelt kan forestille sig, at kvindens mås dukker frem mens man putter om natten.

Fanta-flesh gør sexdukker mere realistiske

Før i tiden måtte man nøjes med at bruge frk. Lolita til sine stille onanitimer. Hun fungerede ganske fint, men var lavet af en type plastik, der ikke alene var uholdbart, men også føltes ubehageligt og stift mod penis.

I dag laves 95 % af alle sex- og lolitadukker af Fanta-flesh, der er den nye type silikoneplast, der føles som rigtig hud, hvis det opvarmes før brug. Der findes endda sexdukker med udtagelige varmeelementer, der kan kommes i mikroovnen eller blot varmt vand inden brug.

Ved at bruge denne nye type materiale til sexdukker har man åbnet op for en helt ny fetich i verden – nemlig dét at nogle mænd og kvinder får et kæresteforhold til deres dukker. Dette bliver realiseret til et nyt niveau, da man nogen steder selv kan få designet sine sexdukker således at de har den rette højde, drøjde, hår- og øjenfarve osv.

Denne form for realistisk hudfølelse gør også, at flere kvinder melder sig ind på markedet med behov om sexdukker udformet som mænd. Disse findes i forskellige former og størrelser og kan endda være med til at udleve kvinders fantasier om at blive taget og kunne tage deres mænd.

Sådan gør du brug af din nye sexdukke mere lækkert og realistisk

I takt med, at der findes flere forskellige former for sexdukker, udvides mulighederne for brug af disse også. Udover tricket med at opvarme de medfølgende varmeelementer, kan man også skylle skede- og mundåbningerne med varmt vand inden brug.

Det er vigtigt, at man ikke bruger skoldhedt vand, da dette kan skade materialet og også vil føles dårligt, når man penetrerer. Det anbefales altid, at man bruger glidecreme, når man dyrker sex med, eller onanerer med sexdukker.

Dette er for at højne fornemmelsen af hud mod hud og for at give endnu en realistisk twist, til fantasien om, at det er en rigtig kvinde man har under sig. Det er naturligvis også vigtigt, at man bruger det rette midler til at rengøre sin sexdukke efter brug.

 

Write A Comment