Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Velvære

Hvad er velvære? – Sexlegetøj er genvejen til velvære

Velvære er mange ting. Både økonomisk velvære og personlig velvære er noget af det vi dagligt søger. Økonomien kan være svær, men personlig velvære kan du få gennem sexlegetøj. Det er faktisk videnskabelig bevist at folk der bruger legetøj derhjemme har et bedre sexliv. Tyg lidt på den

Sexlegetøj kan hjælpe ægteskabet.

Er du gift og glædeligt endda, men synes der mangler noget. Lige som dengang i var ny-forelskede? Glem det – Du får det aldrig igen, uanset hvad du bliver lovet, men du kan komme virkelig tæt på. Et velfungerende ægteskab starter ved følelsen af at være eftertragtet. At din partner stadig synes du er lækker, også selvom du har taget 10 kg. eller mere på siden i mødtes.

Det handler om at føle.

Sexlegetøj er en genvej til mere følelse og ikke mindst velvære. Mange sexologer foreslår at man bruger sexlegetøj mindst en gang om måneden mens man opbygger lysten til hinanden igen. Det lyder som virkelig “nederen” snak når man siger en gang om måneden, men tro mig – hvis du får mere end det så er du i den heldige procent del af den danske befolkning.

Hvor ofte har danskerne sex?

Når du læser de kulørte ugeblade eller ser de “store” undersøgelser på Ekstrabladet eller BT så tænker du – Hold nu ferie de har meget sex. Det er løgn. De har ikke en tøddel mere end du har – Ah jo – Hvis du er blevet munk eller måske er single, men målt på gennemsnittet så har en dansk kernefamilie sex 2 gange om måneden. De tager typisk 20-45 minutter og nej – manden er ikke 28 cm i snit.

Tag det roligt. 13-18 cm er normalt OG hvis du har sex så nyd det.

Men det er her sexlegetøjet kommer ind for, måske er I blevet lidt for vante. Du ved præcis hvad hun kan lide og gør det nærmest på automatik. DET ER EN KÆMPE FEJL!

I skal gøre noget nyt. Få hinanden til at føle igen – Tirre, pirre og prøve det nye. Her kan du f.eks. på de to blogs (læs ikke shops) erotik.dk eller lovejoy.dk, læse om hvad de forskellige produkter kan gøre for dig og hjælpe jeres forhold.

One thought on “Hvad er velvære? – Sexlegetøj er genvejen til velvære

  • urgereKak

    levitra 10 mg generic ej01 this policy is set by individual blood collection agencies, they have differing lengths of time from the end of treatment until they will allow a donation

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *