Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Velvære

Har du også ondt i nakken og skuldrene?

Annonce

Efter digitaliseringen er stillesiddende arbejdsfunktioner steget. Mange danskere har et job, hvor det meste af dagen foregår foran computeren, og det kan for mange ende i markante smerter i nakken, skuldrene og sommetider ryggen. Læs med i denne artikel og få et par gode råd til, hvad du kan gøre, når smerter bliver for voldsomme.

Dyrk motion ved dit skrivebord (og andre steder)

I de fleste kontormiljøer er det ikke muligt at stable en fodboldkamp på benene.  Der er ofte ikke nok plads eller mennesker. Heldigvis kan små øvelser hjælpe dig, når du skal lindre dine smerter. Det er vigtigt, at du husker at skifte mellem at stå op og sidde ned ved din arbejdsstation. Når du bevæger dig, kommer der ny væske til dine muskler, hvilket også gør, at du skiller dig af med affaldsstoffer. Husk også at stræk ud, når du så sidder ned. Dette kan du gøre ved hjælp af nogle simple kontorøvelser. Prøv for eksempel at skyde ryg, strække nakken eller rotere skuldrene frem og tilbage. Det mest væsentlige er, at du bevæger dig. Så derfor behøver du ikke at have dårlig samvittighed over at gå en ekstra tur ud til kaffemaskinen. På den måde får du bevæget kroppen, samtidig med at du får en pause fra dit dybe arbejdsfokus.

Osteopati i Lyngby ved Søborg

Hvis de ovenstående råd ikke er nok for dig, så kan det godt være, at du bliver nødt til at søge professionel hjælp. Osteopati er baseret på naturvidenskabelige fag, og udformes som en manuel behandlingsform. Efter en samtale om dine smerter vil ostepaten lindre dine smerter med sine hænder. I 2018 blev ostepati en autoriseret sundhedsprofession i Danmark. Ostepati kan meget mere end at behandle smerter i nakken, skuldrene og ryggen, så vær ikke bange for at stille spørgsmål, når du ringer ned og bestiller en tid.

174 thoughts on “Har du også ondt i nakken og skuldrene?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *