Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

SundhedØkonomi

Stop med at ryge for dit barns skyld

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er meget usundt at ryge. Det er noget, vi er blevet belært om i mange år, og derfor er det også noget, vi næsten dagligt bliver gjort opmærksomme på, hvis vi er rygere. Ikke desto mindre er der mange af os, der bliver ved med at ryge, og vi lader os derfor ikke længere bemærke af de mange skrækkampagner, der bliver sammensatte for vores skyld. Vi har en stålfast holdning, og derfor bliver vi ved med at ryge. Den holdning kan dog smuldre, når først der kommer børn ind i billedet. For selvom vi har det fint med at behandle os selv usundt, så er det ikke noget, vi kan være vores børn bekendte. Vores børn er det vigtigste, vi har i verden, og derfor skal de have det godt, og de skal være sunde og raske. Når vi får børn, bør vi derfor stoppe med at ryge for deres skyld.

 

Skift dine traditionelle cigaretter ud med en e-cigaret

Det er dog ikke så let at stoppe med at ryge, og derfor er det for mange en længere proces, som man bør gennemgå for på den måde at være sikker på, at man holder sig fra de usunde cigaretter. Man bør derfor starte i en rum tid, før barnet kommer til verden, således man er forberedt på, at man nu går en hverdag i møde uden den usunde og lugtende røg. En fordel er derfor at tage et kig på de muligheder, der byder sig med e-cigaretter. Disse kan nemlig være den perfekte overgangsfase fra de traditionelle cigarretter til en fremtid helt uden røg. Når man går rundt med en e-cigaret, har man stadig en følelse af, at man ryger. Og man holder derfor sine hænder og fingre i gang, som man er blevet vant til, mens man ryger. Dog er den damp, der kommer ned i lungerne ikke usund på samme måde, og derfor udsætter du hverken dig selv eller dine omgivelser for nogle farlige stoffer. Derimod kommer der en velduftende damp ud, og det betyder, at det kan blive helt sjovt at eksperimentere sig frem med de forskellige e-væsker og e-juicer.

 

Spar penge og få råd til mere sjov

Når du benytter dig af en e-cigaret, sørger du således for, at dit barn ikke bliver udsat for passiv rygning, og det betyder, at du giver det de bedste forudsætninger for at vokse op i et sundt miljø. En ekstra fordel er så, at det også er langt billigere at benytte sig af e-cigaretter frem for de traditionelle modeller. Ofte kan man betale for en pakke cigaretter hver dag, og på årsbasis løber det op og bliver til et ganske anseligt beløb. Med e-cigaretter skal man blot gøre en engangs-investering i en e-cigaret og efterfølgende i ny og næ tilkøbe noget e-juice. Det betyder, at der er mulighed for at spare mange penge, som man kan bruge på sjove ting sammen med sit barn.

 

30.652 thoughts on “Stop med at ryge for dit barns skyld

  • Davisrak