Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Velvære

Dit sengetøj er lige så blødt som silke

Det er ikke en helt tosset idé med blødt Bambus sengetøj. Forestil dig at starte noget med en lækker følelse. Det er sådan jeg starter mine nætter, når jeg lægger mig i sengen siger jeg automatisk aaaah. Det lille aaaa gør faktisk underværker for hele min nattesøvn. Og hvem skulle have troet at et sekund kan have indvirkning på så lang tid. Jo det er de små forskelle der er med til at tegne det store billede. Så hvis du på nogen måde har mulighed for at erhverve dig et sæt bambus sengetøj, så vil jeg klart anbefale dig det. Og ja det her er jo bare en reklametekst. I hvert fald hvis man ser traditionelt på den. Men det er også en inspirations tekst,med et godgørende formål. Jeg skriver nemlig for  GreenTown online markedsplads, som har til formål at gøre det lettere at handle miljøvenlige produkter på nettet. Derfor så er det ikke så tosset igen alligevel. I hvert fald ikke hvis du spørger mig. 

Nå men hvad ellers, Jo bambus sengetøj er også temperaturregulerende, hvilket man nemt kan mærke når man ligger der og skal til at sove. Men endnu mere, når man lægger der og sover. Jo det er faktisk ikke så dumt igen det bambus sengetøj der. Der er også noget med at det er fugttransporterende. Det er jo ikke noget man sådan tænker over, når det bare virker. Min krop er bare tør om natten, og det skal den jo sådan set også bare være. Så hvor meget af det der er sengetøjet skyld, hvor meget der er dynens, og hvor meget det er min krop eller sågar rum temperaturens skyld, det ved jeg faktisk ikke. Men jeg har set nogle youtube film, hvor der blev demonstreret hvor fugttransporterende bambus tekstiler er i forhold til bomuld. Og det er ret vildt. Altså sådan helt vildt stor forskel faktisk. Nå jeg må også videre. Men jeg håber da at du fik den inspiration du var på udkig efter og at du får en skøn dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *