Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Velvære

Søger du en sjov forlystelse med vennerne? Så er Escape Room måske for dig

Gys, adrenalin­kick & teamwork

Når du træder ind i scenen, vil du blive betaget af den mystiske atmosfære. Escape Room har en autentisk atmosfære, der matcher de forskellige temaer, som man kan finde, såsom Atlantis, Saw, Hunter’s Log, Jack the Ripper og Mission Impossible. Du har normalt 60 minutter til at løse gåderne i rummet – vil det lykkes?

Elsker du krimibøger og gådeløsning, og har du en vennegruppe som elsker at udfore sig selv. Så er det måske noget for jer, som i kan lave hvis vi skal finde på noget en fredag aften inden byturen. I kan være helt til 6 venner, som sammen kommunikerer og arbejder sammen for at komme fri fra rummet.

Man skal ikke undervurdere rummets gåder, for det er de færreste hold som faktisk formår at komme fri inden tiden udløber. Er i gode til at tænke ude af boksen og komme kreative løsninger, så er I måske blandt de få som kan komme fri.

Find de fedeste Escape Room her

Hvad kan I ellers finde på at lave?

Andre aktiviteter man kan lave sammen med sine venner, er f.eks.  også en tur i bowling-hallen for at konkurrerer i en sportsgren mens man får lidt lækkert at drikke og nogle snakcs. Go-kart er også en favorit blandt mændene når de er på tur, og VR er mere for kvinderne.

Hvis der skal mere action til, så er laser games også en mulighed. Så kommer pulsen op og sveden frem, så husk skifte tøjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *