Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Sundhed

Følg med i de nyeste skønhedstendenser

Bruger du meget tid dit udseende, og er det noget du godt kan lide at gå op i? Udover at det selvfølgelig er rart at se skøn ud, så kan det også fungere som en slags hobby, hvor man hele tiden er interesseret i at kende til de nyeste tendenser, når det kommer til mode, makeup og skønhed. Tips og tricks ændrer sig nemlig hele tiden, og disse er bestemt værd at følge, hvis man går op i at se skøn og velplejet ud.  

Herunder kan du se mere om nogle af de skønhedstendenser, der florerer lige nu. Du kan også se mere om, hvad der rører sig indenfor skønhed og mode, hvis du tager et kig hos Erhvervsguiderne. 

Et naturligt look 

Når det kommer til hudpleje, så er det selvfølgelig vigtigt at holde huden sund, og faktisk er det meget heldigt, at det er i disse tider, er meget moderne med det naturlige look. Så her har du faktisk rig mulighed for at tage en sådan skønhedstendens til dig, hvor du både sundhedsmæssigt og trend-mæssigt gør noget godt for dig selv – det er da heldigt! 

Det handler selvfølgelig først og fremmest om ikke at proppe for mange dårlige ting ind i din hud – og det handler både om det, du indtager af mad, men naturligvis også det, du påfører din hud direkte. Det er altså en god ide at investere i en god ansigtscreme, og at du sørger for at vaske og rense sit ansigt – eventuelt om aftenen inden du skal i seng. Så har du i hvert fald de bedste forudsætninger for at få en flot hud, som bidrager til et mere naturligt look. Det er i hvert fald en skønhedstendens, der er værd at tage til sig. 

Velplejede bryn og vipper 

Når nu det naturlige look er blevet så moderne, og er en af de skønhedstendenser som mange har taget til sig, så er der også flere, som gør mere ud af at få ansigtets træk til at se flotte og naturlige ud. Velplejede vipper og bryn, som desuden ser naturlige ud, er i hvert fald noget, som rigtig mange vælger at gøre noget særligt ud af. 

Man kan eksempelvis farve sine bryn med permanent farve for at give et naturligt udtryk, som ikke ser optegnet ud. Og til vipperne kan man vælge at bruge vippeserum fremfor mascara, da det er mere naturligt – ellers kan man bruge en brun mascara, så det ikke ser lige så voldsomt og markant ud. 

 

Hår eller ikke hår?  

I disse tider, hvor der bliver snakket åbent om de fleste emner, er spørgsmålet om, hvorvidt man skal have hår eller ej også kommet på banen – og her menes der altså kropsbehåring. For selvom det før blev betragtet som mandigt at have en masse kropsbehåring og kvindeligt at have det modsatte, så er denne diskussion blevet mere flydende, og en skønhedstendens er eksempelvis, at kvinder lader hårene under armene blive – for det er der jo ikke noget galt med.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *