Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Sundhed

Pas på din krop

Vi har kun én krop til at bære os gennem livet, så derfor er det meget vigtigt, at vi passer godt på den. Er man god ved sin krop, kan man håbe på at leve i mange år, og man kan også håbe på at holde sig frisk og ung, selvom årene sniger sig ind på os. 

 

Der er uendeligt mange fordele ved at passe på sin krop, så det er bare med at komme i gang. Få her lidt inspiration til hvad du kan gøre. 

 

Dyrk regelmæssig motion

Det med at dyrke motion, det har vi hørt før, og inderst inde ved vi godt, at det er noget, vi bør gøre. I dag har mange mennesker så travlt, at de ikke har tid til at træne og tage sig af sin krop ved at holde den i gang, hvilket er meget ærgerligt. Motion er ikke kun godt for det fysiske helbred, men også for det mentale. Vi bliver glade af at løbe en tur, og vi får følelsen af succes, når vi langt om længe får taget os sammen til den der løbetur.

 

Forkæl dig selv og din hud

Ved at dyrke motion tager vi os af kroppens indre, men det ydre er også vigtigt at forholde sig til. Specielt efter en løbetur, så er der ikke noget bedre end et langt bad, hvor man bagefter har tid til at bruge diverse lækre cremer og andre ting, der passer på vores hud. 

 

Hvis du savner nogle gode tips, til hvordan du tager dig godt af din hud eksempelvis, så er det en god idé at følge en blog om kosmetik og sundhed, som du kan lade dig inspirere af. Du kan også læse om hvordan du får dit hår til at holde sig lækkert og sundt i vintertiden, eller hvilke make-up-mærker der er sundere for din hud på lang sigt.

 

At bruge penge på en rigtig god creme eller den helt rigtige shampoo kan være en dejlig ting at nyde i hverdagen, hvor der ofte er stress og jag på programmet. At bruge lidt tid på sig selv og sin egen krop giver en følelse af velvære. Man føler sig godt tilpas, når man giver sin krop lidt opmærksomhed – den skal behandles pænt, og man får det godt med sig selv, når man gør det.

 

Lav en overskuelig plan

I en stresset hverdag kan det godt være svært at finde både tid og penge til at dyrke regelmæssig motion og til at sørge for de helt rigtige produkter til for eksempel din hud eller dit hår. Ikke desto mindre, så er det noget, der er meget vigtigt at sætte tid af til, og derfor er det en god idé at lave en plan over det, hvis det normalt er noget, som du har svært ved at nå.

 

Hvis du for eksempel vil i gang med at løbetræne, så sæt en time af til det et par gange i ugen. Skriv det ned i en kalender, så du er sikker på at overholde det. Hvad angår kosmetik-produkter, så kan du lægge det ind i dit budget og insistere på, at de penge skal gå til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *