Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Sundhed

Træn i hjemmet med en træningsbænk

Alle kan få dyrket motion og træning i hverdagen, også hvis det ikke lige passer ind i dine rutiner at tage en tur i fitnesscentret. Med en træningsbænk i hjemmet er der mulighed for mange former for træning, og så kan du nemt snuppe gentagne korte sessions i løbet af dagen.

Nem og tidsbesparende træning

Du har med stor sandsynlighed haft dig et fitnessabonnement på et tidspunkt i dit liv. De gode intentioner om en sundere krop og bedre vaner har trængt sig på, og du har tænkt ”nu skal det være”. Men så blev det ikke rigtig til noget alligevel – det var besværligt at få det passet ind i hverdagen at skulle pakke en taske og tage turen ned til fitnesscentret, eller måske blev du træt af den hektiske stemning i fitnesscentret og den høje musik.
Der er tit mange undskyldninger. Men at det skal være besværligt og vanskeligt at få tid til det, er ikke en god en af slagsen længere. I hvert fald ikke, hvis du undersøger mulighederne for køb af træningsbænk, som kan stilles op og bruges derhjemme.

Det er en hel del lettere at sætte sig op til at få trænet, hvis du går forbi udstyret til det flere gange om dagen. Så kan det være, du tænker: ”jamen, jeg ved jo, jeg ikke får motioneret nær så meget, hvis det bare er derhjemme”. Hertil kan man indvende, at lidt har også ret og mange bække små.
Med træningsbænke til hjemmet er der gode muligheder for at træne mave, ryg og endda også at dyrke styrketræning med håndvægte. Har du kontorarbejde og måske tilmed hjemmekontorarbejde, er der god grund til at passe godt på bl.a. din ryg. At være god ved kroppen i en hverdag på en kontorstol, kræver mange små pauser med de rigtige styrkeøvelser til fx ryg. Og har du en træningsbænk stående i hjemmet, kan det ikke blive meget nemmere at holde kroppen i gang og undgå ømhed, anspændthed og dårlig holdning.

Hold kontorkroppen i gang – det betaler sig

Når du vil anskaffe dig en træningsbænk, er det med først at finde ud af, hvilken type træning du er interesseret i eller har brug for, og dernæst i hvilke typer træningsbænke der findes. Alt efter dine behov, skal du tage stilling til, om du skal anskaffe dig udstyret til at træne mavemusklerne, til at vedligeholde en stærk ryg eller til at styrke biceps.
Få en træningsbænk hjem i stuen eller på kontoret og spar besværet ved at skulle
transportere dig til fitnesscentret og for at skulle indstille bænken til dig og din krop hver gang. Og endnu vigtigere så gør træningsbænken det meget lettere at vedligeholde kontorkroppen, så du kan holde til at udføre dagens dont uden smerter og ømhed.
Priserne kan ved første øjekast se pebrede ud, men husk at du sparer fitnessabonnementet og transportudgifter til turen til fitnesscentret, så i det lange løb er det bestemt pengene værd.

One thought on “Træn i hjemmet med en træningsbænk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *