Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Velvære

Opnå velvære med kulde og knust is

Har du nogensinde tænkt i nogle lidt andre baner for at opnå velvære og ro i din hverdag? Der findes mange metoder derude, men det er muligvis ikke alle, der er lige noget for dig. Måske har du prøvet løb, meditation eller noget helt tredje. Men hjalp det ikke rigtig?

Prøv at teste det af med kulde og knust is! Det er blevet meget moderne med vinterbadning ude i det åbne hav, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at fungere.

Du kan nemlig også fylde et kar med knust is, så du kan læne dig tilbage i det derhjemme. For nogle er det en mere behagelig oplevelse, end at skulle i det store hav og i offentligheden. 

 

Du skal bruge MEGET knust is!

Det kommer aldrig til at være nok med en pose knust is fra supermarkedet. Der skal nemlig meget knust is til, før det kan fylde et kar ordenligt op uden at smelte med det samme.

Få gerne fat i nogle store termotønder med knust is, helt op til 25 kg. På den måde har du også nok til meget længere tid af gangen, og du behøver ikke opbevare det i fryseren. Når du har det i en tønde, kan du stille det i skuret eller et andet sted, hvor det ikke generer alt for meget. 

 

Hvor får du fat i knust is?

Hvis du er helt klar på at tage en tur i et iskoldt kar, så skal du selvfølgelig finde det helt rette sted at få fat i den knuste is. 

Det bedste er at få tønderne leveret – så slipper du for at skulle bære alt for meget på det. For eksempel hos Isklart kan de levere isen direkte til din hovededør indenfor kun 6 timer. Det gør det unægteligt meget nemmere for dig!

Prøv det af og se, om det ikkee lige kunne være noget for dig og din livsstil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *