Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Ikke-kategoriseret

Vi genkender manglen på en ny skærm 

Vi genkender manglen på en ny skærm 

Mange forbruger med en iPhone kender til problemet ved have en destrueret skærm. Denne situation kan meget nemt ske i løbet af ens dag. Som alle er bekendte så er smartphone virkelig følsomme, hvor selv små hak kan forudsagde stor skade på displayet og dermed gøre din smartphone ubrugelig. Du kender muligvis til episoden hvor en ven har lånt jeres iPhone og  ved et uheld kommer til at tabe den. Den typiske skade på de nuværende telefoner er påført deres skærme, da skærmene er meget følsomme for stød. Det åbenlyse beslutning vil derfor være at investere den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det høje mængde skader på de fleste slags iPhones på det nationale marked, har en stor del butikker besluttet sig for at udvikle glas beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres smartphone uden nødvendigvis at skulle anskaffe sig en helt anden skærm. Ved brug af skærmbeskyttelse er der ingen sikkerhed for at din iPhone ikke går i stykker når du skader den.  

SmartGlass er den stærkeste skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Hos NORTAGG har vi en masse erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en dyd ud af at skulle udvikle den bedste beskyttelse til forbrugerne. NORTAGG har gennem en kort proces skabt SmartGlass, som ligner om ordinært beskyttelse på mange indikatore. Ordinært skærmbeskyttelse er konstrueret af skrøbeligt materiale og kan netop nemt blive smadret ved mindre stød. Hvis du vælger SmartGlass er man sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke kun er designet af glas, men er produceret med plastik i form af TPU, som tildeler beskyttelsen stabilitet og derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan håndtere et utal af slag inden du vil lave skader på jeres skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den enkelte iPhone 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal naturligvis beskytte hele skærmen, således I ikke sidder med blottet elementer på jeres skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte mobiltype, så du kan prøve en perfekt form mellem skærmbeskyttelsen og iPhonen. Det sikrer jeres i mod at din skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass din kammerat skærmbeskyttelsens verden.  

Hvis du skal købe den bedste beskyttelse af skærm er det vigtigt at tænke på installation, idet det skal være behageligt for jer at montere selve skærmbeskyttelsen på din telefon, da du garateret har oplevet at der ved montering af beskyttelse muligvis kan skabes sig luft mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis man investere i SmartGlass undgår du denne udfordring, eftersom du får en monterings spartel, som assisterer en med at udligne de problematiske luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer en med at placere din SmartGlass optimalt, så I slipper for at den ikke beskytter hele skærmen eller sidder træls på mobiltelefonen og derfor ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for montøren at montere, hvorfor NORTAGG er særdeles glade for dette redskab til montering.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *