Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Velvære

Enkle råd til mere velvære

Pligter og gøremål står ofte øverst på danskernes to do-liste, mens selvforkælelse nedprioriteres. Længes du efter at føle dig bedre tilpas til dagligt, både fysisk og mentalt? Så får du her et par simple og håndterbare råd til, hvordan du kan føle større velvære i hverdagen. De kræver hverken tid eller besvær.  

Klæd dig i bløde materialer

Mange undervurderer værdien i komfortabelt tøj i hverdagen. Du vil dog med garanti føle dig bedre tilpas til dagligt, hvis du trækker i behagelige materialer frem for stive eller forvaskede kvaliteter. Start for eksempel i det små, og skift gamle og forvaskede sokker og undertøj ud med nye, bløde varianter i for eksempel bomuld eller bambus. Du kan også investere i et blødgørende vaskemiddel til at give tøjet nyt liv. Smørbløde materialer generer ikke i løbet i dagen, og faktisk vil du slet ikke mærke, at du har dem på.

Invester i kvalitetsrig mad og drikke

Du gør klogt i at tænke over, hvad du indtager, når du ønsker at føle dig bedre tilpas rent fysisk og mentalt. Det kan øge dit selvværd og give dig mere energi at investere i hensigtsmæssig mad og drikke. Det her er ingen opsang om, at du kun bør leve af groft og grønt. Velvære er nemlig for mange ikke kun lig med sund mad, men også rum til at synde og nyde søde sager. Prøv at kaste et blik på ingredienslisten, når du køber ind, og styr for så vidt muligt uden om store mængder sukker, pesticider og E-numre.

Skift for eksempel den lyse chokolade ud med en mørkere variant, eller skift discount-drinken ud med kirsebærlikør af god kvalitet. Ved at investere i kvalitet vil du sandsynligvis nyde din mad og drikke mere og indtage det langsommere, så du bedre kan lytte til din krops behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *