Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

SundhedVelvære

Beskyttelse med ekstra nydelse til ekstra sjov i soveværelset

Præventionsformerne på det danske marked er mange. En stor del af den danske befolkning bruger graviditetsforebyggelse i form af hormoner såsom p-piller eller andre hormon præparater. En anden stor del anvender kondomer. Kondomer beskytter mod flere ting, og de er mere naturlige for kroppen, da de ikke tilfører kroppen kunstigt fremkaldte hormoner.

Men der er også nogle meget sjovere sider af det at bruge kondomer som forebyggelse mod graviditet – man kan nemlig få alverdens sjove slags, der kan peppe aftenen i soveværelset lidt ekstra op.

Se en popularitetsliste over de bedste kondomer på markedet netop nu

Prøv at gå ind på denne side, hvor du kan finde et liste, der opremser de mest populære typer af kondomer netop nu. Listen revideres hele tiden, så du altid kan se, hvad de bedste kondomer er. Listen er ikke udarbejdet af en eller anden uinteressant ekspert, men derimod af alle de forskellige mennesker, der har købt kondomer inde på siden.

Det kan derfor sammenlignes med en hitliste, hvor dem, der køber produkterne automatisk rangerer produkternes plads på listen. Vurderingen af produkternes popularitet laves på baggrund af de senest tre måneder, så listen altid er up to date. Listen rummer de 20 bedst sælgende produkter.

Alverdens forskellige typer af kondomer, der kan peppe sexlivet lidt op

Der findes utroligt mange forskellige slags kondomer. Der er selvfølgelig de helt almindelige, glatte kondomer med lidt glidecreme på. Du har dog mange flere valgmuligheder, som du kan udforske, hvis du har lyst til at eksperimentere lidt.

Nogle af de typer, som kan købes er kondomer med riller, duppe, eller f.eks. kondomer med bedøvende creme. Den bedøvende creme kan vælges både på indvendig og udvendig side af kondomet. Har du svært ved at holde lige så lang tid som din partner, kan det derfor være en mulighed for at slappe af og lade elskoven vare lidt længere. Nogle af produkter er endda produceret med smag eller sjove farver.

Sørg for at vælge den rette størrelse for at opnå bedst mulig nydelse

En af de vigtigste ting, du skal tænke over, når du køber kondomer er, at du skal have den rigtige størrelse. Er de for store, kan de komme til lave folder, hvilken kan give din partner ubehag. Er de for små, vil de kunne komme til at stramme og føles ubehagelige. Sørg derfor for at vælge den rette størrelse, så i begge opnår den bedste nydelse. Der er et bredt udvalg af størrelser, så det er nemt at finde en model, der passer perfekt til dig.

Listen med de mest populære kondomer er et redskab, du kan bruge, når du skal vælge den næste type kondom. Har du lyst til at peppe sexlivet lidt op, kan du derfor læne dig op ad andres erfaringer og ønsker, og på den måde undgå at købe noget, som andre ikke har været glade for eller ikke er interesseret i. Den bedste vurdering kommer helt klart fra de mennesker, der køber og bruger produkterne.

One thought on “Beskyttelse med ekstra nydelse til ekstra sjov i soveværelset

  • tlover tonet

    Hey very nice blog!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I am happy to find a lot of useful information here in the post, we need work out more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

    http://www.tlovertonet.com/

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *