Sundhed og Sjæl

Alt om bedre velvære, sygdom og erotik

Økonomi

Her er DK’s nyeste busportal på markedet

Endelig har vi fået lov til at berette om Danmarks helt nye busportal som hedder Busguru.dk. Denne portal formår virkelig at give dig, som søger efter et godt bus tilbud, den helt rigtige information.

Du får nemlig intet mindre end 3 tilbud tilsendt indenfor 24 timer – det eneste du egentligt bare skal gøre er nemlig at notere dine ønsker til selve busturen. Det vil sige om i er 20, 30, 32 eller 78 personer og andre vigtigt information, men det vil du kunne finde på deres side, ved eksempelvis at klikke her. 

Lej en bus i Herning, Esbjerg og Silkerbog

Bus billede 5
Vi ved fra erfaring i busbranchen, at der i mange år har manglet alternativer til at indbyggere i disse tre byer (Herning, Esbjerg og Silkerborg) har kunnet leje en bus. Dette er nemlig ikke nået problem længere for, som sagt har de nu mulighed for at leje / booke sig ind på busser som en dobbeltdækkerbus, VIP bus, liftbus eller andet.

Busguru.dk har nemlig med deres utroligt moderne busside formået at nå ude til hele Danmark i den forstand, at efter du har skrevet til dem, hvor du ønsker din bustur skal gå hen går de i dialog med diverse selskaber for på den måde at kunne tilbyde det absolut bedste tilbud til dig.  Der er ingen tvivl om, at de virkelig har gjort det fantastisk, og deres løsning hører umiddelbart til den unikke ende – vi har hvertfald her på guu-gua.dk ikke set noget lignende før.

Historien om leje af busser

Førhen har det jo været sådan, at når man skulle være vært på et polterabend, finde busser til en fodbold/håndbold turnering i udlandet, booke julefrokost for virksomheden eller meget mere, at man selv skulle gribe telefonen og ringe ud. Det var intet mindre end super irriterende og derudover utroligt tidskrævende, for ikke nok med, at man skulle ringe ud så skulle man selv presse på for gode priser, og når man ikke kendte branchen særligt godt, så var det faktisk ualmindeligt svært.

Derfor er jeg virkelig glad for, at der er kommet sådan en service som busguru.dk i dag tilbyder. Specielt fordi jeg selv bor i Herning, Silkeborg, Esbjerg omegnen og derfor kan jeg endelig få gode tilbud på alt fra dobbeltdækkerbusser til festbusser, og det er virkeligt suverænt. lej en bus herningJeg fandt busguru.dk ved at søge leje af bus i Herning, og det samme ved jeg man kan skrive hvis man for eksempel skal leje en bus i Silkeborg.

Derfor må man bare konstatere, at den moderne teknologi også har simplificeret og effektiviseret busbranchen. Vi er hvertfald af den opfattelse, at havde man været foruden en side som busguru.dk, så havde man ikke fået adgang til de helt gode tilbud som man nu har.

Derfor skal der fra vores side lyde den absolut største anbefaling til at benytte jer at siden. Vi har selvfølgelig selv forsøgt os frem på siden således vi ved, at den udgør en signifikant forskel på markedet i forhold til andre alternativer.

Vi synes det der med, at man indenfor få klik kan sikre sit arrangement er fantastisk – så det er jo noget du ligeledes nemt kan gøre uden at skulle ‘bøde’ for det, for det er selvfølgelig fuldstændigt gratis at udfylde deres kontaktformular og få tilsendt et tilbud – siden der i øvrigt ud som nedenstående såfremt:

Busguru forside

 

8.150 thoughts on “Her er DK’s nyeste busportal på markedet