Velvære

Sengebordet er sengens bedste komplementære produkt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sengebordet er sengens bedste komplementære produkt

 

Vi bruger omkring 8 timer om dagen i vores seng, hvilket ender ud med at blive til omkring en tredjedel af vores liv, som vi bruger i den.

Det er dog de færreste af os, der kun bruger sengen, når vi skal lukke øjnene og drømme os væk til de varme lande, inden morgendagen kalder på ny. Mange danskere ynder enten at ligge i sengen og slappe af til en TV-serie, en film eller andet på TV’et, eller at læse en god bog, for at stresse lidt af fra dagens strabadser.

Til dette formål er det helt oplagt, at man har et praktisk sengebord stående ved siden af sin seng. Sengebordet er et meget versatil møbel, som man kan bruge til uendelig mange ting. Blandt andet kan man bruge møblet til at lægge fjernbetjeningen på, så den ikke ligger og fumler rundt i sengen, eller også kan man lægge sin bog der på, efter man har bladret sig igennem det seneste kapitel.

Man kan dog også benytte sengebordet som en generel opbevaringsplads, hvis man mangler steder at putte diverse småting fra dagligdagen.

Køb det som enkeltstående møbel eller som væghængt

Sengebordet behøver ikke være et klassisk møblement, som ligner en kommode der er skåret halvvejs over. I dag findes der utallige varianter af møblet, udført i forskellige materialer og farver.

En ny ting blandt sengebordene er at hænge dem på væggen ved siden af din seng. Dette gør, at man ikke har så meget til at stå på gulvet og optage plads, og giver et mere let udtryk af soveværelset. Desuden er det meget nemmere, når der skal støvsuges, da man ikke skal til at kæmpe med at flytte møblet, men bare kan støvsuge under det, da der ingen ben er.

Hvis man har tænkt på at erhverve sig et enkeltstående møbel, men ikke ønsker at have en stor kommode stående, så kan man gå på kompromis og købe en mindre taburet. Det øverste af taburetten virker nøjagtigt som ethvert andet opbevaringsmøbel, hvor man kan placere blade og bøger på. Møblet er dog ikke så god som generel opbevaringsplads, da der ikke findes skuffer eller lignende til.

Find præcis det sengebord der passer ind i din indretning

Da sengebordet er et af de nyere møbler, som designerne har kastet sig over i den seneste tid, findes der ekstremt mange varianter af førnævnte møbler. Møblernes designs følger med tidens trends, og er ikke længere bare et møbel der er smidt over i et hjørne for at være funktionelt.

Det inddrages nu direkte i det øvrige hus’ indretning, hvor det bliver en vigtig designmæssig brik i det store indretningspuslespil som det nu engang er anno 2018.

Derfor inddrager designerne også moderne materialer som marmor, som har været en af de helt store trends det seneste år. Det kan blandt andet ses flere steder i hjemmene, hvor mange vælger at få en marmorbordplade i køkkenet, og også marmor sofaborde, såfremt pengene rækker så langt.

Billedet er venligst udlånt af Sleepzone.dk

Write A Comment